➵ Aspect High School Norge

Fotor052017056

“Velkommen til Aspect High School! Er du ung, nysgjerrig og ambisiøs? Å reise til utlandet som utvekslingsstudent er en fantastisk mulighet. Du kommer til å treffe mange nye mennesker og får en unik mulighet til å oppleve et annet land fra innsiden. Å kunne et språk flytende, kunne vise til at du kan tilpasse deg og stå på egne ben, er utmerkede egenskaper å kunne vise til i fremtiden.”

Dette ↑ var det første som møtte meg når jeg søkte rundt etter utvekslingsselskaper og det var akkurat det jeg ville! Jeg er så langt veldig fornøyd med Aspect og deres oppfølging. De er et av de hakket mindre selskapene, og for meg er dette en trygghet. Jeg vet at om jeg trenger hjelp eller lurer på noe kommer jeg rett i kontakt med de som kan svare best. Aspect har også over 60 års erfaring, noe som bare er et pluss!

Jeg valgte å satse på dra på intervju med Aspect fordi dette var det selskapet som var mest positive til å utveksle med Medier og Kommunikasjon. Siden jeg valgte Select High School-programmet deres, kunne jeg selv velge hvilken skole jeg ville ende opp på og dermed har jeg en mye større sjanse for å få året godkjent! I tillegg er Aspect et selskap som har lang erfaring med andre land enn bare USA, noe som passer sånne som meg bra.

Jeg har jo enda ikke dratt, men foreløpig er jeg strålende fornøyd med Aspect som organisasjon og jeg har bare hørt positivt om det fra andre også. Jeg skal prøve å oppdatere på hvordan alt er når jeg faktisk har kjent det litt på kroppen – men så langt; tommel opp!

Tlf: 21 38 12 48

Mail: mail@aspect.no

http://http://www.aspecthighschool.com/no/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s