God jul’a

Lokal tid: 22:21  Norsk tid: 

Den følelsen av å se kjente fjes igjen etter et halvt år, er ganske ubeskrivelig. Folkens landet i 12-tiden i går i bayen, og siden da har det gått i et enda kjør. I går mobiliserte vertsmor hele familien + venner til middag og vi var minst 15 stykker stappet rundt et bord. Det var så gøy og se familien sammen med vertsen – en veldig bra match! Det har blitt tatt jævlig mange bilder, og jeg har bare en liten del av dem foreløpig – så dere får bildene fra dagen i dag tatt med Nora’s GoPro. Vi chillet ved bassenget en stund, før jeg tok dem med på lunsj på Enzo’s. De var veldig fornøyde, veldig varme og jetlag’en satt greit i – men hygg var det! Ellers dro vi på kangaroo watching, bay-tour, spist fish and chips på ved stranda og gikk i christmas street med hele familien og moren og faren til Robyn. Christmas street var en hel gate pyntet med de sykeste julelysene dere kan tenke dere, men det fortjener et eget innlegg! Det har vært en herlig første dag med gjengen – og de neste to ukene kommer nok til å bli ganske ok+.

DCIM100GOPRODCIM100GOPROPicMonkey Collage - gangDCIM100GOPRODCIM100GOPRO PicMonkey Collage - gang1PicMonkey Collage - gang2DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO
Nå ligger jeg og Nora som slakt i senga mi, klare for å se ‘Tre nøtter til Askepott”. Fikk den på dvd, og mens vi knasker på litt melkesjokolade skal vi prøve å nyte de siste timene av den rareste julaften vi har hatt.

Xx Marie

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s