Gold Coast

Lokal tid: 18:40  Norsk tid: 09:40

Grunnet null internett store deler av reisen, fikk jeg ikke postet oppdageringene så hyppig som jeg hadde planlagt. Og siden jeg kom hjem har både hjemmelengselen, crazy hormoner og en ganske jævlig omgangssyke tatt meg litt på senga – derfor kommer alt dette litt senere enn planlagt.  Godt nytt år forresten! 2015 a gitt – fader så fort tida bestemte seg for og gå! 


Vi kom til Gold Coast, nærmere bestemt Surfers Paradise og var klare for en kveld og en dag i Australias mest kjente badeby. Når folkens bare har to uker på seg til å se mest mulig at dette gedigne landet, blir tidskjema litt tight – men selv synes jeg vi fikk sett og gjort masse den tida vi var der – jævla effektive var vi faktisk! Første kvelden gikk til å kjøre fra zoo’en til GC, finne hotellet, gå ut og spise oss fordervet på nydelig kyllingburger, for så å sprinte tilbake til hotellet og omtrent sovne i heisen på vei opp. Haha, alle var greit daffe etter en hel dag i dyreparken + 6 timer i bil. Og når man befinner seg i Surfers Paradise er det jo ganske obligatorisk å surfe! Vi tok et 2-timers kurs hos et sted som tydeligvis ble startet av en verdensmester i surfing – og selv om vi kanskje ikke nådde helt opp til det nivået (det var bare litt om og gjøre altså) var det veldig gøy – og selvom jeg har prøvd å se grasiøs ut på et brett flere ganger før merket jeg at det var noe helt annet når man faktisk visste hvordan det skulle gjøres! Tror også resten av gjengen koste seg, og Anna var nok den fresheste norsken på brettet den dagen. I tillegg hadde vi med oss en stjernefotograf med briller, som sørget for et og annet blinkskudd! Vi tok oss også en tur opp til Skydeck der man fikk se alle de 53 kilometerene med strand, hele byen og enda litt til. Selvom været ikke var helt optimalt, var det et veldig fint opphold!

IMG_0103  IMG_0108GOPR0570IMG_0112 GOPR0561dsIMG_0126PicMonkey Collage - gc1GOPR0574DSIMG_0157IMG_0207IMG_0210IMG_0225IMG_0277IMG_0320PicMonkey Collage - gcGOPR0619fdsGOPR0625fdsjaIMG_0334PicMonkey Collage  -gc2IMG_0338

 

Xx Marie

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s