➵ Om meg

Fotor0520130711

Marie. En 17 år gammel viking som kaster seg ut i sitt livs eventyr uten å vite om hun lander trygt på beina eller om hun får seg en skikkelig på tygga’ av livet. Reiser fra Oslo til lille Hervey Bay, Queensland – Australia, som utvekslingsstudent skoleåret 2014/2015. Jeg reiser med organisasjonen Aspect Language Education og skal gå på Urangan State High School. Min australske underorganisasjon er Education Queensland International/EQI.

Om jeg skal beskrive meg selv; Nørd. Alltid 5 min for sent til alt. Lat. Hyggelig. Elsker mat. Hater trening. Har en forkjærlighet for 90-talls boyband og særlig JT’s nuddelhår. God til å lytte. Hun i vennegjengen som er evig singel, men som likevell kommer med beste kjærlighetsrådene. Altfor opptatt av klær. Elsker å reise. Over gjennomsnittet god til å bruke penger jeg ikke har. Tenker altfor mye, hele tiden. Går Medie og Kommunikasjon. Omtenksom. Leopardmønster er meg. Dagdrømmer. Ler til jeg griner. Har for lange bein og for lite koordinasjon.

Jeg liker å drømme om blonde, godt bruna surfegutter som sier “G’day mate”, en bohemian livsstil bestående av fjær og dype ordtak, og en konstant brunfarge året rundt i The Sunshine State. Ender nok opp singel og solbrent slik jeg alltid gjør. Har dessuten hørt at Australia er det kontinentet med flest ekle dyr som kan drepe deg på mange vilt nasty måter; looking forward to that part, yes.

Jeg reiser til andre siden av kloden for å få meg et par slag i trynet, lære å snakke flytende engelsk med en fin australsk aksent og rett og slett finne meg sjæl. 

Denne bloggen er til ære for venner og familie som er småsjalu på sommerferien min i januar og som er keene på å pine seg gjennom 400 bilder av undertegnede på stranda med nisselue. Mine mål for året: Lære å surfe, ta dykkelappen, bli moden og selvstendig (..) og nyte hvert sekund av denne sinnsyke opplevesen!

x Marie

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s